Del Mar Venus

Complexul Hotelier Del Mar este situat in centrul statiunii Venus, la o distanta de 30 de metri de plaja Marii Negre, pe malul Lacului Razelm. Hotelul, renovat in totalitate, are o arhitectura unica pe rotund, dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 nivele (parter plus 12 etaje) si este dotat cu doua lifturi a cate 12 persoane.
1Restaurant
1Loc de joaca
2Sali de ceremonii
1Parcare

Facilitati Del Mar Venus

1. Camere moderne
Camerele dispun de balcoane individuale, bai modernizate, uscator de par, mobilier nou, frigider, Televizor LCD, aer conditionat (incepand cu 1 iunie 2015). In holul receptiei se afla un bar cu acces pe tarasa. Conexiune la internet exista doar in spatiile publice.
2. Restaurant
Restaurantul are o capacitate de 500 locuri si terasa, pe malul Lacului Razelm, unde se pot servi preparate delicioase intr-o companie placuta cu muzica ambientala. Acesta este complet modernizat si dotat cu echipament de ultima generatie si aer conditionat.
3. Loc de joaca si facilitati copii
Hotelul dispune de un loc de joaca exterior pentru copii, dar si de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand a fi achitat la receptia hotelului.
4. Parcare
Hotel Venus dispune de o parcare generoasa unde puteti sa va lasati masina in siguranta. Parcare poate fi cu plata 15 Ron/zi, in functie de pachetul achizitionat.
5. Sali de conferinte
Sali de conferinte doatate complet cu ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare.